Az Oximixről

A mai kor átlagembere mozgáshiányos, stresszes életet él, dohányzik, kávét, alkoholt fogyaszt és egészségtelenül táplálkozik. Előbb-utóbb úgy érzi, hogy fáradékony, nem tud megfelelően koncentrálni feladataira, rossz az emésztése, gyakran fáj a feje, fogy az energiája.siető ember képe

Ha növeljük a sejtek oxigénellátását, sokirányú javulást tapasztalhatunk „energia-ellátásunkban” is. Ezért az szifonfejes Oximix oxigénnel dúsított víz fogyasztása mindenki számára ajánlott, fontos egészségmegőrző eszköz lehet.

Az Oximix előállításához különleges kapilláris ultra filteres eljárással tisztított, a vízkezelésnek köszönhetően forrásvíz minőségű vizet állítunk elő, melyet speciális mágneses térben oxigénnel dúsítunk. Az elnyeletett oxigéntartalom palackozáskor 224-226 mg/l oldott oxigén, mely a palackból történő kiürítéskor minimum 150 mg/l molekuláris oldott oxigént tartalmaz. Magyar szabadalmunknak köszönhetően a természetes oxigénnel dúsított vizek közül kutatásaink szerint a világon egyedülállóan magas természetes oldott oxigént tartalmaz környezetkímélő több utas csomagolásban.

Az Oximixpohár víz fogyasztása pozitív irányba befolyásolja az emberi szervezetben mért oxigénszint, vércukorszint, széndioxidszint változásait. Az oxigénterápiák egyik lehetséges módja.
Célunk az oxigén emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásainak megismertetése és a folyadékfogyasztás fontosságának hangsúlyozása mind a betegek gyógyulásában, mid pedig az egészségmegőrzésben!

Az Oximix széndioxidot nem tartalmaz, nem étrend kiegészítő és főként nem gyógyszer, így fogyasztásának semmiféle kockázata vagy mellékhatása nincs, túladagolni sem lehet, viszont kedvező élettani hatásai vitathatatlanok!

Bízhat az Oximixben, bízhat az oxigén erejében

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.