Mi is az oxigénes víz és mik a jellemzői?

Egy liter friss esővíz, vagy forrásvíz átlagosan 8-15 mg, az ivóvizünk már csak 3-5 mg oxigént tartalmaz. A palackozott szénsavas ásványvizek, üdítő italok, kávék oxigéntartalma megközelítőleg nulla.
Általánosan ismert, hogy oxigént a légzés során a tüdőnkön keresztül vesszük fel. Kevésbé ismert, hogy képesek vagyunk az italainkban levő oxigént is hasznosítani. Az oxigénnel dúsított víz kedvező hatását úgy fejti ki, hogy az oxigéndús vízből a molekuláris oxigén a száj a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a vérárammal eljut a létfontosságú szervekbe, az izmokba, szövetekbe, sejtekbe, megszüntetve ezzel azok oxigénhiányát. Ez a folyamat tízszer hatékonyabban zajlik le, mint a légzés során történő oxigénfelvétel. Egyértelműen kimutatható egészségügyi hatást minimum 40 mg/l stabil molekuláris oldott oxigén tartalmú vízzel érhetünk el. A 40 mg/l feletti oxigéntartalmú víz már oldja a szellemi és fizikai fáradtságot, kedvezően befolyásolja a keringési és emésztési zavarokat.

Mit kell tudni a Oximix -ről?

Az Oximix esetében az oxigénnel dúsítás erős mágneses térben történik. Az így kezelt víz stabil fizikai szerkezettel bír, minden lényeges tulajdonsága elektromos vezetőképessége, felületi feszültsége, viszkozitása, dielektromos állandója, infravörös elnyelése megváltozik. Ez a módosult, rendezett vízszerkezet egyrészt közel azonos az egészséges emberi szervezetben található víz szerkezetével, másrészt a mágneses térben az oxigénből legalább másfélszer többet képes a víz magában tartani, stabil molekuláris oxigén-víz kötődéssel, mint más elnyeletési eljárások esetében. A mágneses téren belüli oxigénnel dúsított forrásvíz minőségű víz oxigéntartalma az egyéb eljárásokhoz képest lényegesen több mérhető molekuláris oldott oxigén mennyiséget mutat, azaz zárókupakos palackozás esetén minimum 50 mg /liter molekuláris oldott oxigén található a palackozott Oximixben.

Egyedülállóan magas oxigéntartalommal!
min: 150 mg/liter

Az Oximix oxigénnel dúsított termékcsalád az EXTRA magas oldott oxigéntartalommal rendelkező1l-es szifonfejes palackban forgalomba hozott Oximix! Az egyedülálló technológiának köszönhetően a mágneses térben molekuláris oxigénnel dúsított vizet szifonfejes, visszaváltható palackokba töltjük.

EZ NEM SZIKVÍZ!

SZÉN-DIOXIDOT NEM TARTALMAZ!

A palack működéséhez szükséges túlnyomást is tiszta oxigénnel biztosítjuk, úgy, hogy emellett a vízben elnyeletett, oldott oxigén mennyisége eléri a 224-226 mg/liter! Amennyiben közvetlenül a palackból a szájba engedve fogyasztja, az ital oldott oxigéntartalma min. 150 mg/liter. Ha a palackból pohárba engedi és így fogyasztja, az oldott oxigén tartalom csökken, de még így is 90-110 mg / liter között van. Fogyasztása során az első kortytól kezdve azonnal érezhető, tapasztalható a nagy oxigéntartalom rendkívüli hatása. Elsősorban oxigénhiányos betegségben szenvedők, tüdő és szívbetegek, fejfájással küszködők személyes beszámolói erősítik meg az orvosok által is igazolt tényt, hogy az emésztőrendszeren keresztül felszívódó és így a véráramba jutó oxigén jótékony hatása rendkívül gyorsan – perceken belül jelentkezik, különösen ilyen magas oxigéntartalom esetén!

Ezért bátran ajánljuk kúra szerű, vagy állandó fogyasztását. Káros mellékhatása nem ismeretes. Az ajánlott mennyiség naponta 1-2 liter.

A mai kor átlagembere mozgáshiányos, stresszes életet él, dohányzik, kávét, alkoholt fogyaszt és egészségtelenül táplálkozik. Előbb-utóbb úgy érzi, hogy fáradékony, nem tud megfelelően koncentrálni feladataira, rossz az emésztése, gyakran fáj a feje, fogy az energiája.
Bármilyen meglepő, ma már az emberi szervezet energetikai státusa mérhető, mégpedig a vérben lévő oxigén mennyiségének mérésével, mivel az oxigén közvetlen kapcsolatban áll a sejtek energiatermelésével. Klinikai kísérletek bizonyították, hogy a megemelkedett oxigénszint a vérben az oxigénnel dúsított víz elfogyasztása után 5 perccel már kimutatható (parciális nyomás emelkedése- Prof. Pakdaman). Ha tehát növeljük a sejtek oxigénellátását, sokirányú javulást tapasztalhatunk „energia ellátásunkban” is. Ezért az oxigénnel dúsított víz fogyasztása mindenki számára ajánlott, fontos egészségmegőrző eszköz lehet.

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.