Fogyókúra

Kedves fogyni vágyók, fogyókúrázók!

Tudják, hogy minden fogyókúra sarkalatos pontja a megfelelő mennyiségű és minőségű víz fogyasztása? Bármilyen módszert választanak a fogyókúrához, nélkülözhetetlen, hogy elegendő folyadékot fogyasszanak!

Miért?

Egy felnőtt ember napi szükséglete 2 – 3 liter jó minőségű ivóvíz!

A fogyókúra kezdetén ezt érdemes még 1 literrel megnövelni, mert táplálkozási szakértők szerint is eredményesebb lesz a fogyókúra, ha előtte a szervezetet nagy mennyiségű víz fogyasztásával salaktalanítjuk, méregtelenítjük.

Miért ajánlott erre különösen az Oximix oxigénnel dúsított ivóvíz?

Az Oximix mágneses térben oxigénnel dúsított ivóvíz.

  • A mágneses térben az ivóvíz szerkezetében rendezetté válik, különböző mérhető fizikai változásokon megy át, ami lehetővé teszi egyrészt a magasabb oldott oxigén felvételét illetve megtartását, valamint szerkezetében közel azonossá válik a szövetekben található folyadékhoz. (testünk kb. 70%-ban vízből áll!)

Ásványi anyag tartalma alacsony, ezáltal nem terheli a vesét, kiválasztás során csökkenti a kőképződés lehetőségét az arra különösen hajlamos személyeknél is!

Enyhén lúgos kémhatású. pH-ja 7,5, ami közel azonos a vér PH értékével, ami 7,35 és 7,45 közötti.

Hogyan segítheti az Oximix az Ön fogyókúráját?mérleg

Eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket, ezáltal salaktalanít méregtelenít.

Felgyorsítja az anyagcsere folyamatokat, úgy hogy közben többlet oxigénhez juttatja a sejteket, ezáltal a sejtek az elraktározott szénhidrátok, zsírok elégetésével energiát termelnek, az égés során keletkezett széndioxidot és salakanyagot a víz megköti, és a véráram segítségével a kiválasztó szervekhez szállítja. Így a megtisztult vitalizált, energiával feltöltődött szervezetünk terhelhetősége, mozgás igénye megnő. Úgy szellemi, mint fizikai értelemben.

  • Enyhén lúgos kémhatása segít a szervezet elsavasodásának visszafordításában úgy, hogy közben nem közömbösíti káros mértékben a gyomorban található savas emésztőnedveket.
    (Túl nagy mennyiségű erősen lúgos víz fogyasztása hosszú távon tönkreteszi az emésztést!)
  • Mivel az oldott oxigén az emésztőrendszer nyálkahártyáján keresztül is be tud jutni a véráramba, fogyasztás után néhány perccel már észlelhető a vér megemelkedett oxigénszintje. A magasabb oxigénszint az elfogyasztott tápanyag intenzívebb elégetésével emeli a szervezet általános energiaszintjét, többlet energiát biztosítva ezzel a fogyókúrát kiegészítő sporthoz, mozgáshoz.
  • Szabályozza a testhőmérsékletet! Az izzadás során víz távozik a szervezetünkből,ezzel hűtve bőrünket. Ha keveset iszunk, nem működik ez a mechanizmus és még anyagcserénk is lelassul. A lassú anyagcsere pedig gátolja a zsírok elégetését, illetve a kiválasztott méreganyagok is a vérben maradnak, fokozva ezzel az elsavasodást.

Igyunk tehát naponta legalább 2- 3 liter Oximixet!

Kezdje a napot éhgyomorra egy nagy pohár Oximix elfogyasztásával!

Ezzel beindítja anyagcseréjét, feltölti energiával szervezetét!

Nap közben több alkalommal fogyasszon el egy-egy pohár kellemes hőmérsékletűre hűtött Oximixet. Ha szereti a menta vagy gránátalma ízt, már választhatja az egy csepp természetes aromával ízesített magas oxigéntartalmú termékeket is.( sem cukrot, sem édesítőszert nem tartalmaznak!)

Minden fogyókúra fontos eleme a mozgás!futó

A túlsúly nagyságától függően válasszon magának megfelelő mozgásformát!

Nagyobb túlsúly esetén kezdje kerékpározással (a szobakerékpár is jó !), úszással, rendszeres tornával!

Az Oximix fogyasztása jelentősen növeli teljesítőképességét! Sportolás alatt is tartsa folyamatosan keze ügyében a flakont és fogyassza kisebb részletekben az oxigénnel dúsított vizet!

Meglepődve fogja tapasztalni, hogy lassabban fárad el, kitartóbban tudja végezni a gyakorlatokat, sőt a tevékenység végén szervezete hamarabb regenerálódik! A pulzusszám az Oximix fogyasztásának hatására sportolás után rövid időn belül normalizálódik. A vér az oxigént az izmokhoz szállítja, ahol az oxidálja a tejsavat, így csökkenti vagy megszünteti az izomlázat.

Az extra magas oxigéntartalmú Oximixet fogyasztásának következtében nő vitalitása, teli lesz energiával, megszabadul a fogyókúrát kísérő levertségtől, ingerültségtől!

A jó közérzet kitartóbbá teszi, ezáltal eredményesebb lesz fogyókúrája is.

(Ne feledkezzen meg a fogyókúra alatt a megfelelő vitamin és ásványi anyag pótlásról!)

Egészségmegőrzés és fogyás extra oxigénnel!

Az egészség megőrzése, a fittség, az egészséges életmód, a túlsúly leküzdése egyre több ember vágya.

  • Úgy érzed fejfájás, fáradtság, migrén gyötör?
  • Fogy az energiád?
  • Vajon mi okozhatja?
  • Talán a szervezet elsavasodása, oxigénhiány vagy túlsúly?

Ez mind a fitt életérzés ellensége!
A sportoláshoz nincs erőd? Megoldás a szervezet energiaellátásának javítása. De hogyan? Talán az extra magas oldott oxigéntartalmú, szifonfejes Oximix fogyasztásával !
Ez nem csupán oxigénes víz! Mágneses térben oxigénnel dúsított ital. Enyhén lúgos víz, oxigén-tartalom min. 150 mg/liter. Ízesítése természetes aromával, menta és gránátalma ízekben is.
Abszolút természetes, cukormentes, színezéket, szén-dioxidot, édesítőszert NEM tartalmaz. Kalória: nulla.

A túlsúly a fittség ellensége. Azonban fogyókúra alatt is nagyon fontos, hogy a szervezet elegendő oxigénhez és folyadékhoz jusson. A megnövelt oxigénszint gyorsítja az anyagcsere folyamatokat és növeli a test regenerálódási képességét. Kockázat nélkül kipróbálható!
Csökkenhet a testsúly, csökkenhet terhelés alatt a pulzusszám (mérhető), a fáradékonyság, az oxigénhiány,az elsavasodás. Nőhet a vitalitás, az energiaszint, mind a fizikai mind a szellemi teljesítőképesség.
Egyértelműen ki merjük jelenteni, hogy halak nem vagyunk! De tudósok már bizonyították, hogy biológiailag képesek vagyunk a folyadékokból is szervezetünket többlet-oxigénhez juttatni.
A napi folyadékszükséglet, a folyadékpótlás biztosítására fogyassza a magas oxigéntartalmú Oximix italt, mely magyar termék!

Fogyókúrádhoz válaszd a legmagasabb oldott oxigéntartalmú italt!

Minden egészséges fogyókúra fontos feltétele, hogy a szervezet megfelelő folyadék pótlásáról gondoskodni kell. A fogyás nem a test víztömegének csökkentésével érhető el, éppen ellenkezőleg, a testtömegre számított (20 kg-on ként napi 1 liter víz) fogyasztása szükséges, csökkentett kalória bevitel és fokozott testmozgás mellett.

Az Oximix méregtelenítő fogyókúra lényege: a szervezet víz és oxigén ellátásának növelésével, a testben lerakódott felhalmozódott zsírpárnák hasznosításával, elégetésével a sejtek hasznosítják a tartalékokat. Ez rendkívül energia (oxigén) igényes feladat. A keletkező melléktermékek elszállításához sok vízre van szüksége a szervezetnek. Mivel az Oximix jelentős víz és oxigén többletet biztosít, így ez nem jelent fáradékonysággal, energia csökkenéssel járó megterhelést.

Az Oximix hatásai a fogyókúrában:nő szabócentivel

Kedvezően befolyásolja az anyagcsere folyamatokat!

Felgyorsítja emésztést, segíti a tápanyagok gyors lebontását!

A többlet oxigénnel segíti a szénhidrátok, zsírok égetésével a szervezet energia termelését!

A folyadék többlettel segíti a káros salakanyagok és a savasodást keltő égési melléktermékek eltávolítást!

Mindezek következtében:

Növeli a szervezet terhelhetőségét!

Az étkezés utáni bágyasztó érzés megszűnik!

Fogyókúrázóknál a szervezet zsírtartalékainak égetésével energiaellátást biztosít és salaktalanít!

Regenerálja és vitalizálja a szervezetet!

SOK SIKERT KÍVÁN ÖNNEK AZ OXIMIX!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.