Cukorbetegség

Az Oximix különleges kapilláris ultra filteres eljárással tisztított, mágneses térben oxigénnel dúsított víz, mely szifonfejes palackban min. 150 mg/l molekuláris oldott oxigént tartalmaz.

Nem étrend kiegészítő, és főként nem gyógyszer, így fogyasztásának semmiféle kockázata vagy mellékhatása nincs, túladagolni sem lehet, viszont kedvező élettani hatásai vitathatatlanok.

Segít az oxigénhiány gyors leküzdésében! Pótolja az elvesztett energiát! Oldja a szellemi- és fizikai fáradtságot! Fokozza a teljesítőképességet!

Ajánlás Kincses Jánostól, a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségének elnökétől:

Ahol a termék lehetőséget kapott a bemutatkozásra az egyesületek együttműködő segítségével, hihetetlen gyorsasággal robbant be a cukorbetegek köztudatába.

Hogy mivel érte ezt el?vércukor mérés

Személyes tapasztalatok alapján a bemutatók alkalmával mérési eredményekkel alátámasztva bizonyított.

Elegendő volt néhány deciliter elfogyasztása és rövid idővel a fogyasztás után a kontrolleredmények mérhető javulást mutattak a vércukorszintben.

A rendszeres fogyasztók visszajelzései a vércukorszint változó mértékű csökkenésén kívül jelentős közérzeti javulásról, szellemi és testi felfrissülésről számolnak be.

Mint a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségének elnöke ajánlom a cukorbeteg és a tanácsadó dietetikusok széles táborának az Oximix kipróbálását, hogy mindenki számára bizonyíthasson

Kincses János
A Magyar Cukorbetegek
Országos Szövetségének elnöke

Oximix ajánlás!

A 2-es típusú cukorbetegség tulajdonképpen szív-, érrendszeri megbetegedés, melyet magas vércukorérték jellemez. A betegség felismeréséig legalább öt év tünetmentes időszak telik el, mely alatt már a hajszálerek és idegek károsodása megjelenik. Ennek következtében romlik a szervek oxigénellátása, energia felvétele inzulin jelenlétében is. Az Oximix, oxigénnel dúsított víz szifonfejes palackban, mely rendszeresen használva, a tápcsatornán keresztül felszívódva, jelentősen javítja a vér oxigénmegkötő képességét, ezáltal a már károsodott szervek sejtjei több oxigénhez jutva inzulin jelenlétében a cukorfelhasználást fokozni tudják, így a magasabb vércukorérték csökkenni fog, a további szervkárosodás megáll, sőt javulhat. Általános hatásként jobb közérzete lesz a betegnek, fáradékonysága csökken, hosszabb távon a hemoglobin A1C érték is csökkenhet. Az Oximix nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, napi 1-1,5 liter fogyasztása javasolt arányosan elosztva. Káros mellékhatása az ajánlott dózisban nem ismert.
Mivel a cukorbetegek 80%-a 2-es típusú, így használata ezen betegtípusnak kiemelten ajánlható, így a tapasztalatszerzés hosszabb távon jól lemérhető.

Üdvözlettel:
Dr. Szerb János

diabetológus főorvos

Kijelentjük, hogy az ajánlások írói sem anyagi, sem természetbeni juttatásban nem részesültek és ajánlásuk megírásáért semmilyen ellenszolgáltatást nem kértek és nem kaptak.


  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.