Az Oximix kedvező hatása a tápanyag ellátásban

Az Oximix forrásvíz minőségű, extra mennyiségű stabil molekuláris oxigénnel dúsított ital.

A víz strukturáltságának és oldott oxigén tartalmának köszönhetően közel azonos az egészséges emberi szervezetben található víz szerkezetével. Az Oximix pH értéke közel azonos az egészséges emberi vér 7,45-ös pH értékével, ezért a szervezetnek a folyadék átalakítására nem kell külön energiát fordítani, szinte azonnal tudja azt hasznosítani a többlet oxigénnel együtt

Hatásai:has képe

Kedvezően befolyásolja az anyagcsere folyamatokat!

Felgyorsítja az emésztést, segíti a tápanyagok gyors felszívódását!

A többlet oxigénnel segíti a szénhidrátok, zsírok égetésével a szervezet energia termelését!

A folyadék többlettel segíti a káros salakanyagok és a savasodást keltő égési melléktermékek eltávolítását!

MindezekOximixet ivó lány képe következtében étkezés után már 3 dl Oximix fogyasztásával az étkezés utáni bágyasztó érzés megszűnik!

A kettes típusú cukorbetegek esetében az étkezés utáni vércukor érték megemelkedése nem következik be!

Fogyókúrázóknál a szervezet zsír tartalékainak égetésével energia ellátást biztosít és salaktalanít!

Regenerálja és vitalizálja a szervezet!

Fogyasztása minden korosztály számára korlátozás nélkül AJÁNLHATÓ!

Ezen hatások elismeréseként az Oximix elnyerte:

2011 márciusától a Magyar Cukorbetegek Országos Szövetségének ajánlását!

2011. júniustól az EU által támogatott Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának hivatalos védőitala lett az Oximix!

2012 áprilisában elnyerte az Első Magyar AQUA Expó Innovációs Díjának első helyezését!

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.