Sport és fitness

Legyen az Oximix az Ön fitnesz itala is!

Az Oximix fogyasztása pozitív irányba befolyásolja az emberi szervezetben mért oxigénszint, vércukorszint, széndioxidszint változásait. Sportoláskor csökkentheti a terhelés maximumában mért pulzusszámot és a felmerülő átmeneti oxigénhiányos állapotok elkerülhetők segítségével. Közömbösítheti a testben felhalmozódott savas bomlástermékeket, ezáltal megelőzhető az izomláz kialakulása. Az Oximix fogyasztásával az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak, ami testsúly csökkenést eredményezhet.

Célunk az oxigén emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásainak megismertetése és a folyadékfogyasztás fontosságának hangsúlyozása az egészségmegőrzésben és a sportolók körében!

Az Oximix széndioxidot nem tartalmaz, nem étrend kiegészítő, és főként nem gyógyszer, így fogyasztásának semmiféle kockázata vagy mellékhatása nincs, túladagolni sem lehet, viszont kedvező élettani hatásai vitathatatlanok.

Fokozza a teljesítőképességet!

Segíti a szervezet energiaellátását!

Segít az oxigénhiány gyors leküzdésében!

Oldja a szellemi- és fizikai fáradtságot!

Akiknél bizonyított:

 Velky Mihály, a Balatonfüredi Kézilabda Club vezetőedzője

Szerencsésnek érzem magunkat amiatt, hogy megismertük az Oximixet, és megtapasztalhattuk az oxigén erejét. Biológia tanárként sokat tudok az emberi szervezetről, de egészen más megtapasztalni az eredményeket.

Úgy gondolom, hiteles véleményt, csak mérések alátámasztásával adhatok. Éppen ezért, a fiúk nemrég egy részletes állapotfelmérésen vettek részt. Az eredmény még a vizsgáló orvosokat is meglepte: a csapat minden tagja 90 – 99 % közötti fittségi állapotban volt!

Az egyöntetűen kiváló eredményeket a rendszeres edzésnek, és az Oximixnek tulajdonítjuk. Mióta ezt isszuk, bátrabban terheljük magunkat, és fizikai teljesítőképességünk is jelentősen megnövekedett.

Köztudott, hogy a sportolóknak nem ajánlatos a szénsavas ásványvíz fogyasztása, viszont tudom azt is, hogy az oxigén elengedhetetlen a szervezet számára. Az Oximix egy köztes állapot, nem is szénsavas, nem is mentes víz, és ami a legjobb benne, hogy rengeteg oxigénnel, és energiával tölti fel szervezetünket. Az Oximix oxigéndús itala mindkét víz jó tulajdonságait magában foglalja.

Az Oximix szifonfejes változatát fogyasztjuk, edzéseken, a mindennapokban, és a mérkőzések alkalmával is.

Gyakran mondom csapatomnak: nem mindegy mit iszunk, és milyen táplálékot viszünk be a szervezetünkbe. Úgy érzem az Oximix a lehető legjobb választás volt, teljesen meg vagyok vele elégedve, és az eredmények is az oxigént igazolják: 2007-ben egy osztállyal feljebb jutottunk.

Ebben a bajnokságban győzelmet arattunk a Dunaferr felett. Erre nagyon büszkék vagyunk, nehéz küzdelem volt, de az Oximix ereje, és a fiúk kitartása segített!„

Sinka Zsolt, a Szegvári Natúr Erőemelő KSE versenyzője

Sinka Zsolt

 

Először is szeretném megköszönni, hogy e kiváló minőségű, oxigénnel dúsított itallal készülhetek versenyeimre.

Az Oximix jótékony hatását hamar felismertem. Mivel az oxigén ebben az esetben a gyomron át felszívódva, szinte azonnal a véráramba kerül, megnő a szervezet terhelhetőségi szintje is. Ezt különösen a kardió edzések alkalmával tapasztalom. Ízületi fájdalmaim is hamarabb enyhülnek, és a pulzusszámom is csökkenő tendenciát mutat.

Az erő mindkét sportágamban nagy szerepet játszik, főleg a három fogásos erőemelésben – guggolás, fekve nyomás, felhúzás. Az oxigén az izmok éltető ereje, így minél több oxigén jut a megterhelő edzések során izmaimba, annál több ismétlést tudok végezni.

A felkészülési időszakban sok fehérjére van szükségem, s ezt a szükségletet különböző protein turmixokkal is pótolom. Tapasztalatom szerint a turmixok is jobban oldódnak az Oximixben, mint más vizekben.

A versenyfelkészülésem alatt nem ritka, hogy napi 6-8 liter Oximixet fogyasztok, hisz az edzések alatti folyadékveszteséget is pótolnom kell. Egyéb időszakomban ez 3-4 literre csökken. Napi egy edzés mellett, ez a mennyiség elegendő oxigénnel lát el.

Tapasztalataim alapján, mindenkinek bátran ajánlom az Oximix fogyasztását, különösen azoknak, akik fizikai megterheléssel járó sportot, vagy foglalkozást űznek.”

Bodrogi Béla, az Orosháza Kézilabda Sport Club elnöke

Egyesületünk tagjai 2 éve fogyasztják az Oximix oxigénnel dúsított italát, melyről kedvező vélemények alakultak ki. Az első időszak vegyes fogadtatása után, rövid időn belül általánossá vált az alkalmazása, mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken.

Az Oximix különösen jó hatást váltott ki az alapozási időszakban, a nagyobb fizikai megterhelés alkalmával. Ekkor ugyanis az oxigénnek köszönhetően, rövidebb időintervallum is elegendő volt a regenerálódásra, így hamarabb tudtunk az edzésekre, és az előttünk álló újabb kihívásokra koncentrálni.

2007-ben csapatunk egy osztállyal feljebb került. Az Oximix sokat segített abban, hogy a magasabb követelményeknek meg tudjunk felelni, és zökkenőmentesen vegyük az elénk háruló akadályokat.

A más kluboktól hozzánk érkező játékosok is kipróbálták az Oximixet, és nagyon hamar osztották a mi álláspontunkat: ma már ők is rendszeresen fogyasztják.

Az egyesület, kapcsolatai révén népszerűsíti az Oximixet, folyamatos az érdeklődés a termék iránt, kedvezőek a kóstolási tapasztalatok is.

Az oxigén már bizonyított nekünk, s éppen ezért mindig van nálunk egy üveg Oximix!”

Kalydy Zoltán, a Szentesi Pollák DSE Judo szakosztály edzője

Judo

Mi, a Szentesi Pollák DSE judósai (cselgáncsozói) 3 éve fogyasztjuk a Comix által gyártott Oximix, oxigén tartalmú sport italt.

Már az edzőtáborokban érezhető volt az Oximix hatása: sportolóim a saját véleményük alapján is, de láthatóan jobban bírják a munkát, terhelhetőségük jelentősen megnövekedett, és izmaik is gyorsabban regenerálódnak.

A módszereken, és az edzés menetrendjén nem változtattam, szakosztályunk sem gyarapodott új tagokkal, mégis évről- évre eredményesebben szerepelünk a versenyeken.

Az 1-5. helyezett 2006-ban 34 olimpiai pontot szerzett az Országos Bajnokságokon. Ez a szám 2007-ben 40-re növekedett, és az idén már 57 olimpiai pontnál tartunk, pedig a Bajnokságok még le sem zárultak!

Jó érzéssel tölt el, hogy szakosztályunk I. o. Felnőtt OB 2. helyezettel, Junior Magyar Bajnokkal, és Serdülő Magyar Bajnokkal is büszkélkedhet.

Úgy gondolom az elért eredmények az Oximix hatásának legékesebb bizonyítékai.

Sportolóim rendszeresen fogyasztják az Oximixet: ott van velük az edzéseken, a versenyeken, és a hétköznapokon egyaránt. Nekünk már bizonyított, és büszke vagyok, hogy az oxigén erejével felvértezve egyre szebb eredményeket érünk el.”

Gyurka János, Veszprém Beton KC női kézilabda csapatának vezetőedzője

Rendszeres felmérésekkel tartom kontroll alatt a lányokat, hogy mindig a legjobb formájukat nyújthassák. Tapasztalataink szerint az Oximix fogyasztása előtt a csapat tagjainál magasabb pulzusszámot mértünk. Míg korábban, terhelés alatt 160-170 közötti értéket mutatott pulzusuk, ez mára 150-160 közöttire állt be, így könnyebben és sikeresebben veszik az eléjük gördülő akadályokat.

Az oxigén hatása a koncentrációképességben, és a frissességben is mérhető: korábban soha nem tapasztalt összpontosítás, és energikusság jellemzi a csapatot.

Mindannyiunk számára nagy megpróbáltatást jelent, mikor a lazább időszakok után ismét napi több órát kell edzeni. Azon kívül, hogy mindennapjaink nagy részét ez tölti ki, az izomláz is elkerülhetetlen. Mióta az Oximixet fogyasztjuk, az izomfájdalom lényegesen rövidebb idő alatt elmúlik, így hamarabb vagyunk képesek a mérkőzésekre, és az edzésekre koncentrálni.

Csapatunk szerkezetében megváltozott, ami azt jelenti, hogy minden egyes játékos egyenrangú félként vesz részt a munkában. A bajnokság nemrég startolt, ahol úgy érzem kiváló esélyekkel indultunk: 3-ból 3 győzelmet könyvelhettünk el!

Bátran kijelenthetem, hogy az Oximix fogyasztása óta lányaim sokkal többet kibírnak, és minden idegszálukkal képesek csak a mérkőzésekre koncentrálni.

Bízunk benne, hogy az Oximixben rejlő oxigén erejével, a bajnokság ideje alatt képesek leszünk megőrizni pozíciónkat!”

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.